Мистецький альбом

Зроблено з любов'ю!

Подарунки приємно не лише отримувати, а й дарувати. Особливо, коли робимо дарунок людині, яка нам близька по духу, у якої такі ж захоплення і яка розуміє нас без слів. Оля Гуцал, цей пост про тебе! ;)

Довго не вагаючись ми прийняли рішення зробити для нашої подруги мистецький альбом, де вона могла б розміщати фотографії усіх своїх виробів. Зібравши усі публікації з журналу "Українська вишивка", а також усіма правдами і неправдами вилучивши у Олі фотографії з сімейного архіву, ми надрукували чималеньку купку світлин і розмістили їх на свій смак у альбомі. Для обкладинки я вишила сердце в різних техніках вишивки і прикріпила його по центру. Довершенності подарунку надали ескізи Руслани Кушнірук, вірші про вишивку та просто щирі побажання від нас обох. Результат перевершив сподівання. Оля так розчулилася, гортаючи сторінки!!!

Всього ми заповнили десять розворотів. На фото лише деякі з них. Але судячи з тої кількості робіт, які Оля навишивала за порівняно коротесенький період часу, можна зробити висновок, що незабаром ми створюватимемо новий альбом ))))

*****
на фото: Ольга Гуцал  роздивляється свій подарунок
ескізи: Руслани Кушнірук
фотограф і текст: Наталя Яковлєва

1 коментар: