Журнал "Українська вишивка" №59-60 (11-12)

Щороку відчуваємо отой піднесений стан, коли готуємося до різдвяних свят. Піднесений і водночас трохи спантеличений, бо наші редакторські активні приготування до Різдва починаються ще наприкінці літа.
Аби краще поринути в новорічну атмосферу ми включаємо музику, дістаємо ліхтарики та починаємо неспішно прикрашати ялинку. І добре, коли на вулиці прохолодно і падає дощик, а бува й таке, що відразу після вертепу хапаємо купальники і біжимо на пляж.

Найголовніше для нас - це зберегти той святковий настрій до січня. Хоча й тут без Божої допомоги не обійшлося. Одна з нас як раз святкує свій день народження у ці радісні дні (відповідь хто саме ви знайдете на сторінках цього номеру), тому всі подаруночки чемно чекають своєї дати, таким чином залишаючи інтригу. До того ж, в процесі роботи завжди виникають нові ідеї, тому ми як ніхто маємо достатньо часу на їхню реалізацію.

Не зволікайте і ви, наші дорогі вишивальниці! Беріться до роботи завчасно, аби в повній мірі підготуватися до новорічних та різдвяних свят. А ми вже піклуватимемося, аби натхнення вас не залишало! Вишивайте із задоволенням! Веселих вам свят!
Щиро ваші,
Наталя Скрипниченко Руслана Кушнірук.
* * * * *
На обкладинці:
Модель - Юлія Антонишин
Фотограф Голодняк Інна.

У ЦЬОМУ НОМЕРІ:
 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар