30 квітня 2015 р.

Морквяний день

 Хто моркву вживає, хвороби не знає.
Маємо чудову новину для усіх шанувальників здорової їжі! Нарешті зимовий період позаду, кількість фруктів та овочів на нашому столі збільшується щодня. Скористаймося  прекрасною можливістю розпочинати кожен ранок з порції вітамінів. П'ємо свіжий морквяний сік і чуємо як кожна клітиночка нашого організму каже нам: "Дякую!"

Морквяний сік містить каротиноїди, які перетворюються в нашому організмі у вітамін А. Від цього найважливішого вітаміну залежать і гострота зору, і краса шкіри, і стан слизових оболонок органів дихального і травного трактів. У морквяному соку багато калію і фолієвої кислоти, особливо необхідної вагітним.
Агов, сироїди! Ми з вами!

Немає коментарів:

Дописати коментар