Гороскоп на 2018 рік

Гороскоп для вишивальниць усіх знаків зодіаку Схеми вишивки в журналі "Сучасна вишивка"№6
ОВЕН
21 березня - 20 квітня
Новий рік подарує можливість подивитися на все з вершини світу: Ось воно життя, про яке можна було лише мріяти!! Перед вами - нові зустрічі, люди, імена, місця і навіть географічні відкриття, які, можливо, трансформуються у нові джерела доходу. При цьому творче натхнення не залишить вас ні на мить. Пробуйте, у вас все вийде!

ТІЛЕЦЬ
21 квітня -20 травня
Головне правило року - змінити кількість на якість. Це стосується як усіх сфер життя, так і вишивки зокрема. Пік роботи прийдеться на другий квартал. Цілі стануть чіткими та масштабними. Сміливо беріть високу планку, та не забувайте, що діяти треба швидко і акуратно. І правильним буде не базікати направо-наліво про свої плани, так як вашу геніальну ідею можуть вкрасти.
.
БЛИЗНЮКИ
21 травня-21 червня

У 2018 році є шанс потрапити в абсолютно незнайоме вам середовище - і приведуть вас туди неабиякі амбіції. Особливо активним стане квітень - дні і навіть ночі будуть розписані на тиждень наперед. Серед нових знайомих ви будете популярними, так само як і вам цікаво буде відкривати в людях нові якості. Плани будуть мінятися безперервно: обрати та зупинитися на чомусь одному буде досить важко. В результаті  виникне захоплення новою сферою діяльності, і можливо з'явиться бажання змінити професію.

РАК
22 червня -22 липня
Суперзавдання на наступний рік - влаштувати особисте життя. Як не дивно, але все вийде і в кінці вас чекатиме хепі-енд. Звичайно, якщо ви не перестараєтеся і не приголомшите свого обранця своїми планами на першому ж побаченні. В кар'єрі також очікується успіх: особливо в березні. Керуюча посада, великі стоси паперів і навіть спалахи телекамер. Не дивно, що в такому шаленому ритмі життя творчість може посунутися на другий план. Вчиться розділяти та панувати!

ЛЕВ
23 липня -23 серпня
У житті Лева наступають довгоочікувані зміни. Екстремальні злети та падіння закінчуються. Тепер ви можете спокійно видихнути і ніжитися в променях ласкавого сонечка, як і належить царю звірів. З'являться вільний час і гроші. Тут варто обережно заходити в рукодільні магазини.Хоча заходьте! Тому що найкращим відпочинком для вас буде влаштуватися в зручному кріслі за улюбленим заняттям.

ДІВА
24 серпня -23 вересня

Ваше життя перевертається з ніг на голову. Те, що було важливим, стає незначним. А те, що було мізерним - величезним. Важливо правильно поводити себе. Визначати свої цінності ви будете весь наступний рік. Наступає період в житті, коли ви пробуватимете себе в різних ролях, часом навіть куштуючи заборонений плід. Це ваш новий метод пізнання світу і себе в ньому.
ТЕРЕЗИ
24 вересня-23 жовтня
Добре було цього року, а в наступному буде ще краще! Прийшов час, коли саме Терези стануть успішними дизайнерами. Ваша потреба займатися улюбленою справою знайде лише схвалення та захват у оточуючих. Вас любить фортуна, вас цінують друзі, чоловіки схиляються перед вашою вродою. Успіх настільки переважає невдачі, що про них годі й говорити. Якщо яскраве життя - це гра, то ви варті “Оскара” за найкращу жіночу роль.

СКОРПІОН
24 жовтня - 22 листопада
Попереду непростий, але неймовірно цікавий рік. Ті зміни, на які ви давно чекали, нарешті настануть. Ваш спосіб життя зміниться: ви будете більш активною, незалежною, цілеспрямованою, схуднете, станете більш вродливою, таким чином зміните не лише себе, але й оточуючих. В кінці липня захочеться залишити посиденьки у фесбуці, натомість танцювати цілу ніч у колі веселих подруг. Тут варто не забувати правильно відновлювати сили. Вишивка в цьому разі буде найкращою помічницею.

СТРІЛЕЦЬ
23 листопада - 21 грудня
Хтось винаходить вічний двигун, щоб казково розбагатіти і залишити свій слід в історії, а у вас цей двигун всередині від народження. І якщо, хтось і здатний зробити щось краще Стрільця - так це лише інший Стрілець. У вас стільки енергії, що її треба направляти в правильне русло, інакше нереалізований потенціал піде на самознищення. Лише на початку літа ви відчуєте дивовижну гармонію між “треба”, “хочу” і “можу”. Не проґавте свій шанс!

КОЗЕРІГ
22 грудня - 20 січня
Весна - вдалий час для облаштування своєї території - в буквальному та переносному значенні. Варто пошукати в шафах закінчені вишиті проекти і, нарешті, повісити їх на стіни. Ви самі будете здивовані, чому так довго тримали свої шедеври в темних кутах. Нова обстановка сприятиме для створення нових грандіозних речей. Це відобразиться і в особистому житті: творити прийдеться самотужки, але кохання буде просто необхідним для творчості.

ВОДОЛІЙ
21 січня - 20 лютого

Ви готові дарувати себе цілому світу та окремим щасливим представникам чоловічої статі зокрема. Ваші почуття відкрито звучать і передаються в просторі на великі відстані. Хвала інтернету! В цьому вихорі пристрастей не забувайте про інтелектуальну сферу життя. Займіться вивченням історії вишивки, опануванням нових швів. До речі, саме в колі розумних людей, ви відчуватимете себе як удома. Але слідкуйте за тим, що й кому говорите. У вересні стане ясно, що інколи краще взагалі  тримати язик за зубами.

РИБИ
21 лютого - 20 березня
Сказати, що ви суворі до чужих недоліків - нічого не сказати. Ви до них нещадні. За це вас дехто не долюблює, частенько пліткуючи про вас за спиною. Тим не менше, ви душа компанії та на вечірках вам завжди раді. Парадокс? Ані трішки! Не звертайте уваги на критиків, насолоджуйтеся товариством, не дивлячись ні на що! Гідні співрозмовники не заставлять на себе довго чекати. Творчість буде найкращою супутницею всього року.

Немає коментарів:

Дописати коментар