Міс Всесвіт Україна

Українська врода, то джерельна вода, Хто її нап'ється- закохається.
Незабарм, а саме 20-го грудня, увесь світ знову затамує подих в очікуванні результатів найвродливішої дівчини планети. Цьогорічний фінал "Міс Всесвіт" відбудеться у Лас-Вегасі. Окрім вроди дівчата зазвичай демонструють дивовижні сукні, які відображають національний колорит своєї країни. Тож давайте згадаємо, як виглядала Україна на всесвітньому конкурсі краси впродовж останніх 10 років.
Міс Україна Всесвіт-2015" Ганна Вергельська показала національний костюм, який збирається показати світу на конкурсі "Міс Всесвіт" у Лас-Вегасі. 26-річна киянка вийде на сцену з рушником з шовку з малюнком "дерево життя". І, звичайно ж, з традиційним короваєм. Розкішна сукня дівчини пошита з натурального шовку, тафти та оксамиту. А вінок зроблено з соломи та квітів льону. Також костюм доповнює намисто з коралів, кришталю та традиційного дукачу ручної роботи.
20-річна харків'янка Діана Гаркуша на конкурсі краси "Міс Всесвіту-2014" у сукні “Наречена війни” стала Другою Віце-міс.
Ганна Заячковська на конкурсі "Міс Всесвіт -2013", який відбувся на Балі. Концепцію національного костюму розробила Тетяна Терсенова-Заводовська, а пошила його дизайнер з Івано-Франківська Олена Васенко. Вона ж повністю відтворила і старовинну вишивку, характерну для галицьких князів. Розкішний наряд - на 90% ручна вишивка люрексом, бісером, а ще каміння Сваровські, і все це на королівському атласі із збереженням автентики Карпатського регіону.
На фіналі конкурсу "Міс Всесвіт-2012" учасниця від України Анастасія Чернова в костюмі козака. Дизайнер Анастасія Суханова.
"Міс Україна-Всесвіт 2011» Олеся Стефанко. Сукня "Калина" - це гроно ягід на поясі і світлий корсет - під колір тіла, на який причеплено два величезних зелених листки. Дизайнер Анастасія Іванова. Для конкурсу вирішили листя забрати.
Українська учасниця конкурсу Міс Всесвіт-2010 Ганна Пославська у сукні з тисяч колосків пшениці з блакитним паском. Дизайнер Марина Асаулюк.
"Міс Україна – Всесвіт 2009" Христина Коц-Готліб. Того року національний костюм Міс України Всесвіт не нагадував попередників. Він торкається історії сильної держави – народження Київської Русі і Києва. Літописець Нестор у своїй «Повісті временних літ» писав про трьох братів Києва, Щека, Хорива і їх сестру Либідь. Саме вони згідно легенди заснували Київ. Про небесну краси Либідь складали чимало історій. Але досі її образ асоціюється з ніжністю, сміливість, красою. Її ім’я співзвучне з назвою пташки і в перекладі означає «лебідь». Цій дивовижній жінці присвячений національний костюм української міс.


"Міс Україна - Всесвіт 2008" харків'янка Елеонора Масалаб. 2008р. Модельєр Діана Дорожкіна. Сукня з маками. Уся робота тривала біля трьох місяців, а на пошиття корсетної сукні було задіяно п‘ять кравців. Причому вбрання створювали з підтекстом. Ідея сукні - пропаганда здорового способу життя, краси душі й тіла і, відповідно, пропаганда проти вживання наркотиків.



 "Міс Україна - Всесвіт 2007" Людмила Бікмулліна. Вбрання від Діани Дорожкіної. Корсет для національного конкурсного вбрання ручної роботи, вишитий бісером і обшитий дрібними пайєтками.
"Міс Україна - Всесвіт2006» Інна Цимбалюк. Дизайнер Діана Дорожкіна. Унікальний костюм от кутюр, стилізований під часи Київської Русі. Як розповіла Діана Дорожкіна, мета цього вбрання – показати зв’язок духовності та традицій нашого народу. Подібні сукні з релігійною символікою носили в часи правління княгині Ольги. Корсет повністю вкритий бісером і прикрашений іконою Матері Божої Путівниці. Головний убір, тобто вінець – маленька копія куполів Свято-Успенського собору. Куполи покриті золотом та декоровані каменями Svarovski (у комплекті їх 5600 штук). До сукні також додається гематій – плащаниця з тонкого шифону. Вага вбрання – 12 кг, зокрема бісеру – 8 кг.
 "Міс Україна – Всесвіт 2005» Юлія Чернишова:

2 коментарі:

  1. до 2012 костюмы так себе.. некоторые даже смешные.. а вот начиная с 2012 просто шикарные!

    ВідповістиВидалити