Муза

Кажуть, що можна вічно дивитися на три речі: на вогонь, на те, як тече вода, і як працюють інші люди. Тут треба зробити маленьку ремарку: дивитися на людей, які працюють захоплено, набагато цікавіше.
Вам колись доводилося бачити поета, на якого зненацька зійшло натхнення? Коли він, немов божевільний, швидко записує рядки, які, здається, зараз забуде? І взагалі, чому одні їх пишуть, а інші ні? Чому одним вдається так легко граціозно та в риму складати слова зі змістом, вибирати таку послідовність нот аби вони стали милозвучною мелодією? Загадкова Муза - хто вона? Помічниця? Натхненниця, яка сидить тихенько поруч і шепоче на вухо потрібні слова, наспівує мелодію чи спонукає творити? Про неї говорили й будуть говорити. Поети, письменники, композитори, художники, дизайнери. Усім хочеться відчути її присутність, пережити емоційне збудження, дивовижне відчуття поза межами реальності та зліт фантазії при творінні шедевру.
Працюючи над першим номером журналу «Сучасна вишивка», ми в кожну сторінку вкладали наші почуття, думки, радість та хвилювання. Дуже сподіваємося, що саме цей журнал і стане вашим джерелом натхнення та Муза перебуватиме з вами ще довгий час після його прочитання.
* * * * *
На фото Руслана Кушнірук та Наталя Скрипниченко
Фотограф Інна Голодняк.

1 коментар:

  1. Дуже надихаюче! Ви, дівчата, могли би стати чиєю завгодно музою!! Красуні!

    ВідповістиВидалити