Сучасна вишивка № 8-9

Важко собі уявити щось більш жіночніше та привабливіше, аніж сукні прикрашені квіточками. Вишиті в пастельних кольорах всіх відтінків: рожеві, жовті, блакитні, ніжно лілові, молочні - квіти роблять наше вбрання неймовірно ніжним і додають образу романтизму. Саме в легесенькій уквітчаній сукні жінка виглядає особливо тендітною та витонченою. Вона немов випромінює  легкість, життєрадісність і чарівне диво пробудження природи.

У цьому номері ми згадаємо про легендарну постать в історії, яка стала уособленням цілого квіткового напрямку в моді - королеву Франції Марію Антуанетту. Її знаменита фраза "нехай вони їдять кексики", яку вона насправді і не говорила, малює перед нашою уявою молоду і навіжену особу, а розмови про її небайдужість до вбрання лише додають несерйозності її образу. Чи такою була насправді Марія Антуанетта ви можете прочитати в нашій постійній рубриці Арт-сторінка. Також не менш уквітчаним є стиль, який заснувала Рейчел Ешвел, усім відомий тепер як шеббі шик.

Тож, не будемо багато говорити, готуйте найніжнішу палітру муліне та розпочинайте вишивати. Сподіваємося взори, подані в цьому журналі стануть вам до вподоби!
Щиро, редактори
Наталя Скрипниченко та Руслана Кушнірук

* * * * *
НА ОБКЛАДИНЦІ
Мар'яна Базилевич
Фотограф Інна Голодняк

АРХІВ НОМЕРІВ

Немає коментарів:

Дописати коментар